Kennel Dream Poodles

Venteliste / fôrvertordning / garanti / priser

Hovedside curly.no * Hovedside pudler

Våre avlshanner: Arsène * Absolute

Våre avlstisper: Jaffa * Kaia * Kitty * Awesome * Angel * Lucky

Pensjonerte hunder: Nestor * Ella * Aida * Lokina * Liesel * Dolly

Andres hunder: Elron * Dennis * Evita * Elvis

Valpekull: A-kull * B-kull * C-kull * D-kull * E-kull * F-kull * G-kull * H-kull * I-kull * J-kull * K-kull * L-kull

Planlagte kull: 2022/2023

For nyheter sjekk vår FACEBOOK-GRUPPE DREAM CURLIES AND POODLES

Email Lene@curly.no for info

Venteliste, fôrvertordning, garanti og priser
VENTELISTE:


Vi har hatt et kull i år, alle valpene er solgt. Vi planlegger ikke flere kull i 2021 (selv om det er mulig at en tispe blir parret i høst, med leveringsklare valper på nyåret).

Ønsker du å sette deg på liste for valp fra 2022 og videre, må det betales inn kr 1000. Dette gjøres for å holde ventelisten såpass kort at det er overkommelig å administrere. Det er enorm pågang med valpeforespørsler.

Valper blir i de fleste tilfeller tilbudt kronologisk. Eksempel: Betaler du kr 1000 i juni 2021 stiller du foran i køen i forhold til den som betaler i september 2021, selv om vi snakker om kull født til neste år eller senere.

Gebyret trekkes fra ved kjøp av valp. Det er helt uforpliktende. Hvis man ønsker å trekke seg fra ventelisten (uansett grunn) eller jeg ikke skulle ha passende valp for deg, tilbakebetales beløpet.

Send meg en epost til Lene@curly.no aller først. Etter vi har hatt en dialog, så kan du overføre kr 1000 (kr 800 + mva = kr 1000) til bankkonto 97101025652 og merke med Valpeliste.

Dere som er på ventelisten har jeg samlet i en privat lukket facebookgruppe hvor dere får oppdateringer om valpenyheter og hva som skjer.

Først; finn meg på facebook og be om vennskap: www.facebook.com/krone.lene. Dernest kan jeg invitere deg til gruppa vår Dream Curlies and Poodles som alle som har lyst kan være med i. For dere som har betalt ventelistegebyr har jeg i tillegg en annen, lukket gruppe som jeg vil invitere til, hvor alt av valpeplaner og nyheter blir delt aller først.Ønsker ikke å vente så lenge?

Dere som er på venteliste hos oss er også de første som blir informert om andre kull som kan være aktuelle. Denne informasjonen blir delt i den lukkede facebookgruppen som nevnt ovenfor. Så viktig at du følger med der. Det kan være kull fra hunder som kommer fra meg opprinnelig eller fra tisper som har vært på besøk hos en av våre hannhunder. I 2020 var det fem slike kull som jeg refererte videre (tre kull etter mine hannhunder pluss to kull fra hunder som jeg har oppdrettet).

  I 2021 blir det antagelig mange slike kull:
 • Vestland: Født i januar 2021: Kull etter Come On Leo Dream og fawn tispe (alle solgt)
 • Viken: Født i mai 2021: Fawn kull etter vår fawn hannhund Arsene og fawn tispe (alle solgt)
 • Innlandet: Født i juni 2021: Fawn kull etter vår fawn hannhund Arsene og fawn tispe (alle solgt)
 • Vestfold: Født i juni 2021: Phantom kull etter to phantom Dreampudler (alle solgt)
 • Troms: Født i august 2021: Kull etter en phantom Dreampuddel og en fawn hann (alle solgt)
 • Vestfold: Født i august 2021: Kull med 12 svarte valper (phantom bærere) etter en phantom Dreampuddel og svart hann (ledige valper nå)
 • Vestland: Planlegges født i høsten 2021: Phantom kull etter en phantom Dreampuddel (tispa ble ikke drektig men de prøver igjen på neste løpetid)
Hvis du er åpen for begge kjønn og alle farger er det god mulighet for valp fra et slikt kull ganske tidlig. Hvis du får valp fra et annet kull enn mitt så tilbakebetaler vi gebyret.

Og så er det lurt å sette seg på venteliste hos flere oppdrettere (men dessverre er det færre og færre som administrerer ventelister på grunn av arbeidsbyrden). Hvis man er åpen for flere størrelser, begge kjønn, flere farger og større geografisk område så har man bedre sjanse til å få seg valp. Men vær obs på useriøse oppdrettere som selger uregistrerte valper, blandingshunder etc.Fôrvert?

Det hender vi trenger fôrverter. Disse bør bo innenfor en halv times reisevei fra oss i Holmestrand, maks en time. Her er en inaktiv annonse på Finn hvor jeg har skrevet endel om det å være fôrvert: www.finn.no/60799482. OBS! IKKE send meldinger på annonsen. Ved ønske om å være fôrvert send meg en epost så jeg har alle henvendelser samlet.

For dere som ønsker å være fôrvert gjelder også ovenstående om å sette seg på venteliste og betale 1000 kr. Informasjon om hunder som skal ut på fôr kommer også i den lukkede facebookgruppa.Komme på besøk?

Det er mange som har lyst til å komme på besøk til oss og hilse på oss og de hundene vi har hjemme. Det er veldig koselig, men på grunn av pågangen så vil jeg prioritere dere som har satt dere opp på venteliste.

Vi setter opp besøksdager innimellom hvor man kan møte flere av hundene fra oss, eller vi kan møtes på en utstilling hvor fler av hundene våre deltar.

Det blir mulighet til å hilse på oss og hunder fra oss på hundeutstilling 11. desember i Solberghallen.

Mulig vi har en besøksdag før dette. Tid og sted og info blir gitt i den lukkede facebookgruppa.'Disclaimer'!

PS. Vi må fremdeles godkjenne hvert hjem, men det pleier ikke å være noe problem, de fleste som tar kontakt er flotte hundehjem. Men hvis jeg skulle føle at et hjem ikke er passende eller at jeg ikke har valp som passer for dere, så vil jeg tilbakebetale gebyret.

PS PS. Både hunder og hundeoppdrettere er levende vesener og ting kan skje, med sykdom, helsetesting som ikke går igjennom, tisper som ikke blir drektige, valper som dør. Listen over mulige skjær i sjøen er lang. Det beste jeg kan gjøre er å informere om våre planer og så håper vi på at mest mulig går som planlagt. Det har slått til ganske bra hittil. Selv om man har betalt ventelistegebyr er man ikke garantert drømmevalpen innen forespeilet tid. Dette er et møysommelig arbeid med lang tidshorisont.
HELSEGARANTI:

Jeg ønsker å oppmuntre til helsetesting av valpene, og gir følgende helsegaranti:FOR ALLE VALPER:

Hele kjøpesummen betales tilbake i følgende tilfeller:

--------------------------------------------------------------------------------------

Hunden får påvist alvorlig albuedysplasi eller hoftedysplasi (D eller E) på røntgen.
Hunden får ved øyelysing påvist medfødt øyelidelse som medfører vesentlig ulempe.

Undersøkelsen(e) må gjøres før hunden fyller fire år.

--------------------------------------------------------------------------------------

Hunden får en av følgende arvelig diagnose:
sebaceous adenit, Addison's, degenerativ myelopati, neonatal encefalopati, vonWillebrand's, renal dysplasia.

Diagnosen(e) må ha blitt stilt før hunden fyller åtte år.

--------------------------------------------------------------------------------------

I TILLEGG GJELDER FOR VALPER SOM ER SOLGT MED MULIGHET FOR AVL:

Halve kjøpesummen betales tilbake i følgende tilfeller:

--------------------------------------------------------------------------------------

Hunden tester til å IKKE være HD fri (A eller B) og/eller AD fri (ved standard røntgenavlesning for avl).
Hunder går IKKE gjennom øyelysingsundersøkelse (standard for avl ved aut. øyelyser).

Medfødt tannfeil/bittfeil som er diskvalifiserende ifølge rasestandard.

Undersøkelsen(e) må gjøres før hunden fyller fire år.


Det garanteres ikke at hunden blir innenfor målene til storpuddel som er fra 45 til 62 cm. Men ønsker du en hund for utstilling vil vi plukke ut en valp til deg som vi tror vil passe for det.PRISER

Vi har ikke bestemt valpepriser på neste kull.

For L-kull tok vi følgende priser:
kr 21500 + mva = kr 26875 for ensfarget tispe
kr 19000 + mva = kr 23750 for ensfarget hann

Kommende kull blir det antagelig differensierte priser etter kjønn, farge, egnethet for avl/utstilling etc, med høyest pris for phantom (black & red) tispe egnet for avl og utstilling. Har mange interessenter fra utlandet på slike valper.

  Litt å tenke på når man vurderer priser:
 • Våre priser inkluderer mva og jeg skatter av overskuddet, begge deler gjør ikke de fleste hobbyoppdrettere.
 • Vi gir mye bedre garanti enn de fleste andre oppdrettere
 • Vi har brukt mye tid og penger på å importere avlshunder fra utlandet
 • Vi helsetester avlsdyrene mye mer enn det som er minimumskrav
 • Vi tilbyr en meget god helsegaranti
 • Vi legger veldig mye jobb ned i oppdrettet, både med utvelgelse av avlshunder, stell og oppfølging av valpekull, og jeg bruker mye tid på å utvikle meg innen faget
--------------------------------------------------------------------------------------

(Til sammenligning: Kjøp av valp i Tyskland/annet europeisk land, inkl registrering/dyreidentitet samt reise (inkl koronatester/karantenehotell eller frakt med transportør inkl tracesdokumenter og fortollingsgebyr) og 25% mva på toppen av dette, kommer nå fort opp i kr 60000 totalt)


...

Press BACK in your browser to go back to previous page. --- No frames visible, stuck in somebody else's frames or is it wrong language? Go to the front page and start over.
Trykk på TILBAKE i nettleseren din for å gå tilbake til forrige side. --- Ingen ramme synlig, sitter du fast i andre sine rammer eller er det feil språk? Gå til forsiden og start på nytt.