Kennel Dream Poodles

Lucky Dream

Hovedside curly.no * Hovedside pudlerSTORPUDDEL (KONGEPUDDEL) / GROSSPUDEL / STANDARD POODLE

Våre hanner / males: Puschkin

Våre tisper / females: Jaffa * Kaia * Kitty * Awesome * Lucky * Nella * Ofelia

Andre hanner med Dream-kull / other males with Dream litters: Elron * Dennis * Dreamboy * Key * Konjak * Glenn * Mojito

Andre tisper med Dream-kull / other females with Dream litters: Evita * Tinka

Pensjonerte hunder / retired dogs: Nestor * Ella * Aida * Lokina * Liesel * Dolly * Angel * Arsène

Valpekull / puppy litters: A-kull * B-kull * C-kull * D-kull * E-kull * F-kull * G-kull * H-kull * I-kull
J-kull * K-kull * L-kull * M-kull * N-kull * O-kull * P-kull * Q-kull * R-kull * S-kull * T-kull

Videre planlagte kull / further planned litters: KullplanerMELLOMPUDDEL / KLEINPUDEL / MOYEN POODLE

Våre hanner / males: Absolute

Våre tisper / females: Princess * Lady

Mellompuddelkull 2025/2026 (info kommer)For nyheter sjekk vår FACEBOOK-GRUPPE DREAM CURLIES AND POODLES

Email Lene@curly.no for info

NORSK

Lucky Dream er ei tispe vi har beholdt fra vårt L-kull født i mars 2021. Hun er tredje generasjon etter vår stammor Ella.

Lucky er ein herlig jente med meget rolig og behagelig gemytt. Hun er største jenta i kullet. Flott i eksteriøret, hun har allerede blitt Unghund Champion på utstilling.

Lucky er svart, med litt hvitt på, og er bærer av phantom og particolor. Fargegener: E/e, at/a, KB/ky, S/sp.

Sykdomsgener: DM n/n, NEWS n/n, MH n/n, vWD1 n/n, prcd-PRA n/n

HD:A. AD:0. Øyelyst fri (ECVO).

Luckys stamtavle

Lucky bor hos fôrvert i Horten. Fôrverten sin beskrivelse av Lucky:

"Lucky er en flott tispe som veier 22 kg. Helt fra hun var valp så har hun vært veldig rolig, og har mange som beundrer henne.

Hun er veldig glad i mat, særlig menneskemat, og hun sier aldri nei til en godbit eller helst fler.

Lucky er glad i de menneskene hun kjenner, men er veldig selektiv mot fremmede. Hun snuser på de og går unna, men blir hos dem hun synes lukter som snille (tror vi).

Hun sover på forskjellige steder i huset, og har valgt å sove på puffen sin i en krok i stua. På glassverandaen har hun sin egen store krakk hvor hun liker å sitte og følge med på trafikken på veien eller om det er rådyr eller katter i hagen. Rett før far kommer fra jobb, setter hun seg klar på krakken for å gi han en virkelig jublende velkomst.

Lucky er veldig snill med andre hunder og har fått mange venner, ikke minst på sine turer i nærområdet. Hun har en liten hund som bestevenninne, og hunder som er på besøk hos oss dresserer hun hvis de gjør noe som ikke er «lov» å gjøre her.

Hun elsker bilturer (hun sitter i setet med bilsele på, nekter plent å være i bur). Da følger hun med på de firbente vi kjører forbi før hun legger seg til å sove litt eller bare kose seg. Når vi nærmer oss huset til datteren min på Konnerud eller til Lene på Krone Gård er det høy pipekonsert i baksetet for da kjenner hun seg igjen og vet hvor vi skal.

Lucky har god nese. Hun hadde sikkert passet nosework/smeller men vi nøyers oss med å gå på snuseturer, det er helt topp, og det får hun 3x daglig. Om sommeren løper hun løs i en inngjerdet del av hagen. Da hun var valp var hun litt av en graver. Roser og Hortensiaer ble gravd opp og slengt veggimellom, og plenen var full av hull selv om vi ikke har jordrotter.

Hun vokste dette heldigvis av seg, men er veldig nysgjerrig på alt jeg dyrker i drivhus og pallekarmer. Det må luktes på og gjerne prøvesmakes, men ingen ting har heldigvis smakt som nam-nam!"

ENGLISH

Lucky Dream is a female we have kept from our L litter born in March 2021. She is third generation after our foundation female Ella.

Lucky is a wonderful girl with a very calm and pleasant disposition. She is the biggest girl in the litter. Lucky has already become Youth Champion at the dog shows.

Lucky is black, with some white spots, and is a carrier of phantom and particolor. Color genes: E/e, at/_, KB/ky, S/sp.
Disease genes: DM n/n, NEWS n/n, MH n/n, vWD1 n/n, prcd-PRA n/n

HD:A. AD:0. Eyes clear (ECVO).

Lucky's pedigree

Lucky lives with the a guardian home close by.


...

Press BACK in your browser to go back to previous page. --- No frames visible, stuck in somebody else's frames or is it wrong language? Go to the front page and start over.
Trykk på TILBAKE i nettleseren din for å gå tilbake til forrige side. --- Ingen ramme synlig, sitter du fast i andre sine rammer eller er det feil språk? Gå til forsiden og start på nytt.